Deze site gebruikt cookies om u een betere surfervaring aan te bieden.
X

Alternatieve aanbieders websites en apps

De teksten op deze lijst werden aangeleverd door de diverse aanbieders.
Pharmacy Online is niet verantwoordelijk voor de inhoud.


APB

Website: Vanaf september zal een nieuwe functionaliteit op apotheek.be, voor elke apotheker die lid is van APB, de mogelijkheid bieden om een website te hebben voor zijn of haar apotheek, zonder extra kost (de prijs hiervan is inbegrepen in het bedrag van het lidgeld). De website, die met basisfunctionaliteiten is uitgerust, zal volledig automatisch aangemaakt worden op basis van de informatie die je in je profiel op MyAPB hebt geregistreerd.

Contact:
ledendienst@apb.be
+32 2 285 42 17
My APB: FAQ Apotheek.be/NL

Talen: NL & FR


Compharma

Website Compharma: een virtueel uitstalraam van uw apotheek waar uw patiënten uw praktische informatie en nieuws kunnen terug vinden. Een gepersonaliseerde url, teamvoorstelling, link naar de ‘apotheek van wacht’, contactformulier, nieuwsbrief, gevalideerde gezondheidsartikelen, bestelmodule voor de patiënt met bestelnotificatie op het apotheekschem, maken deel uit van de website.

Mobiele app Easypharm: gratis downloadbaar op Apple Store en Google Play; Voorschriftscanner en bestelformulier producten; Directe communicatietool apotheek/patiënt; Apotheek van wacht; Noodnummers; Kaart met apotheken in België; In ontwikkeling: mogelijkheid voor de patiënt om zijn electronische voorschriften op te halen en te bekijken; Bestelnotificaties op het apotheekscherm.

Contact:
info@compharma.be
+32 494 31 47 56
www.compharma.be

Talen: NL & FR


Digital-Pharma

Website: Join onze Digital Pharma community!

Durven we zeggen dat wij de beste websites bouwen voor apothekers? Toch wel. We weten waar we mee bezig zijn. Dat wij websites bouwen exclusief voor apothekers, dat merk je. Aan de specifieke functionaliteiten van onze websites, maar ook aan de manier dat je met ons kan praten.

Wij werkten een oplossing uit zodat jij als Pharmacy Online klant binnen 1 week een waardig alternatief hebt voor je website.

App: Onze websites zijn geschikt voor gebruik met  smartphone en hebben geen aparte APP nodig.

Contact:
info@digital-pharma.be
+32 89 50 00 19
www.digital-pharma.be

Talen: NL & FR


Farmad

Farmad Online, zet jezelf in de markt met je online service.

Bied je patiënten het gemak dat ze verwachten. Dit digitale verlengde van jouw toonbank bindt je klanten aan jouw apotheek. Ontdek de grote meerwaarde van persoonlijk contact en advies in een online wereld.

Contact:
info@farmad.be
+32 3 610 43 00
www.farmad.be/NL

Talen: NL & FR


MediaPharma

Mediapharma is een in de wereld van de gezondheid gespecialiseerd media agentschap.

Als expert in digitale oplossingen begeleidt Mediapharma apothekers in het beheren van hun communicatie naar sociale media en hun positionering op internet. Haar missie? Via innovatie voor een soort revolutie zorgen bij de apothekers op het vlak van web technologie om op die manier de referentie te worden binnen de farmaceutische sector. Deze missie blijft ons motiveren om u de beste ervaring te bieden als klant, middels onze kennis, efficiëntie en toewijding.

Contact:
info@mediapharma.be
+32 2 319 26 00
www.mediapharma.be

Talen: FR


Meditech/lochting

Al je verkoopkanalen op één platform! Lochting biedt je alle middelen aan, zoals een (mobiele) webshop, bestelkiosk, digitale schermen en productdatabase. Alles is met elkaar verbonden, want alleen zo kan je al je commerciële inspanningen uniform beheren en updaten.

Door de gestandaardiseerde aanpak met kant-en-klare templates bespaar je tijd en geld. Je plant de zaadjes die je nodig hebt. En als je in de toekomst wilt uitbreiden? Dan groeit Lochting gewoon mee met je business.

Contact:
info@lochting.com
+32 9 395 01 91
www.lochting.com

Talen: NL & FR


MyPharma.be

Als apotheker zijn we ervan overtuigd dat afleveren van geneesmiddelen thuishoort binnen een therapeutische relatie-gebaseerd op vertrouwen. Kan zo’n relatie ook online? Ja, dat kan zonder veel tijdsinspanning en financiële investering!

myPharma biedt:

• Maximale online-aanwezigheid + Smart Social Plan: beheer al uw social media in één klik.
• Tips en informatie over > 300 ziekten.
• Overzichtelijke productdatabank: flexibel schakelen tussen oplossingen en producten.
• Handige reserveerfunctie.

Contact:
info@myPharma.be
+32 495 27 86 90
www.mypharma.be

Talen: NL & FR


Officinall

Officinall kan een website of plugin (voor gebruik binnen een bestaande website) aanbieden die dezelfde functionaliteiten heeft als de Apoconnect app. Met deze plugin kan de patiënt op uw website inloggen, producten zoeken en bestellen, de patiënthistoriek raadplegen, voorschriften doorsturen en berichten uitwisselen. Binnenkort kunnen patiënten ook hun elektronische voorschriften zelf  consulteren. Er is geen verschil in gebruikerservaring tussen de app en de website plugin.

De Apoconnect smartphone app is reeds popular bij vele patiënten. Met de app kan de patiënt producten zoeken en bestellen, de historiek raadplegen, voorschriften doorsturen, medicatieschema consulteren, reminders instellen en berichten uitwisselen met de apotheker. Binnenkort kunnen patiënten ook hun elektronische voorschriften zelf consulteren. Er is geen verschil in gebruikerservaring tussen de app en de website plugin.

Contact:
info@officinall.be
support@offimed.be
NL: +32 09 242 84 20
FR: +32 081 65 52 35
www.officinall.be

Talen: NL & FR


Pharmacomm

PharmaComm is marktleider in de apothekerswereld met bijna 400 apothekers. Wij bieden u een totaalconcept om uw online aanpak optimaal te laten renderen. Via onze omnichannel-benadering bieden we veel meer dan een website. Een totaalaanpak met website, social media, blog, e-mailmarketing, pop-ups, app, PharmaBooking, flyers/affiches, coaching en begeleiding… PharmaComm maakt zijn slogan waar in woord en daad: PharmaComm, Hart voor Apothekers!

Met de PharmaComm App kan de patiënt voorschriften opladen, reserveren, shoppen, instructievideo’s bekijken, apotheken opzoeken, chatten, afsprakenmodule (consult, inschrijving events, vertegenwoordiger), medicatieschema’s instellen, … In the pipeline zit o.a. videochat (zoals Facetime) zodat patiënt kan communiceren via video met de apotheker. De App heeft een commercieel-, communicatie-, klantenservice- en community-doel. Hij maakt, samen met je website en marketing, je totale succesvolle online verhaal uit.

Contact:
info@pharmacomm.be
+32 491 55 41 15
www.pharmacomm.be

Talen: NL & FR